Sportieve kinderfeestjes bij De Sportanen

Een super leuk kinderfeestje gecombineerd met sport, geheel naar eigen keuze. Dat regelen wij bij De Sportanen!

Bij ons is het mogelijk om uw kinderfeest te laten organiseren en te begeleiden. Of het nu gaat om een sportief kinderfeestje, spelletjes of clinics; de keuze is ruim. Samen stemmen we af hoe het kinderfeestje eruit moet zien. Hierbij zijn gezonde snacks, thee en water inbegrepen! Alle ingrediënten voor een topdag!

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij onder andere aanbieden.

Sport Kinderfeestjes

sportfeestje-sportanen-leiden

Sportfeestjes

Sport kinderfeestjes zijn bij de Sportanen een feest! Wij regelen alles zodat uw kind optimaal geniet van zijn/haar eigen sport kinderfeestje. Hierbij kunt u denken aan sportactiviteiten zoals voetbal, honkbal en trefbal. Maar wij bieden ook spellen, activiteiten en clinics aan!

Activiteiten

Niet alleen bij De Sportanen kunt u terecht voor sportieve kinderfeestjes, ook kan uw kind genieten van de leuke activiteiten en spellen die wij organiseren! Denk hierbij aan spannende bosspellen, levend stratego, expeditie robinson of fort boyard! Wij zorgen ervoor dat alle activiteiten optimaal zijn georganiseerd en dat uw kind een super dag achter de rug heeft.

pijl-en-boog-sportanen-leiden

Sport Clinics

Wij organiseren regelmatig ook sport clinics. Hierbij leert uw kind een nieuwe sport onder begeleiding van een professional. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een pijl & boogschiet clinic!

Prijzen sport kinderfeestje

De kosten voor het organiseren en begeleiden van een sport kinderfeestje is op aanvraag. Dit hangt af van het aantal aanwezige kinderen en het aantal uur. Hierbij zit de begeleiding, vervoer en eten & drinken inbegrepen. Heeft u vragen over een sport kinderfeestje, of wilt u deze reserveren? Vul dan het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meld uw kind nu aan voor een sport kinderfeestje!