LKR: 188 - 300- 120 | Voor vragen of contact: 06 - 83555184|de.sportanen@gmail.com
Loading...
Tarieven2018-11-27T18:31:13+00:00

Tarieven

Bij De Sportanen bieden wij verschillende kinderopvangpakketten aan. Hiermee kunt u zelf de keuze maken wanneer en hoe vaak u gebruik maakt van onze kinderopvang. Hieronder treft u een overzicht van deze pakketten.

Bij ons ontdekken kinderen de lol van samen in beweging zijn en buiten spelen. Dit onder aanmoediging van Pedagogisch medewerkers die niet langs de kant blijven staan. Je vrij voelen in een groep waar je je eigen plek inneemt. Kinderen hebben veel plezier bij de Sportanen en hun ouders beleven en voelen dat ook. Dit is wat ouders voor hun kinderen willen! Een plek waar jonge en oudere kinderen kunnen sporten en bewegen en daar de ruimte voor krijgen.

Onze tarieven

Bij De Sportanen bieden wij verschillende kinderopvangpakketten aan:

Schoolweken- en vakantiepakket

Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar door lekker sporten en spelen bij De Sportanen. De kosten hiervoor zullen 7,70 euro per uur bedragen. U reserveert een kindplaats op desbetreffende dag voor 52 weken.

Schoolweekpakket

Met dit pakket reserveert u alleen een plek in de schoolweken. Dit is buitenschoolse opvang na schooltijd, en geldt niet voor schoolvakanties of andere dagen. De kosten hiervoor zullen 8,20 euro per uur bedragen. Voor 40 weken.

Vakantiepakket

Wanneer u in de schoolweken nooit kinderopvang nodig heeft, maar het wel leuk en belangrijk vindt dat uw kind in aanraking komt met de verschillende sporten, bieden wij ook vakantiecontracten aan. U reserveert dan een plek voor 12 weken in de schoolvakanties. De kosten hiervoor bedragen 8,20 euro per uur.

Flexcontract

Wanneer u nauwelijks gebruik hoeft te maken van de kinderopvang, bieden wij ook flexcontracten aan.
U kunt dan incidenteel gebruik maken van de kinderopvang. Dit is alleen mogelijk wanneer kind ratio dit toelaat. De kosten hiervoor bedragen €8,80 per uur.

Flexibele BSO

Kortom, bij De Sportanen kunt u gebruik maken van kinderopvang wanneer u dat wilt. Of het nu gaat om buitenschoolse opvang tijdens de schoolweken, of voor uw kind in een schoolvakantie. Met kinderopvang van De Sportanen zorgt u ervoor dat uw kind in aanraking komt met verschillende sporten en sociale contacten, op een leuke en speelse manier.

Schrijf nu uw kind in